Jeg har savnet dig Tankestreg

skaermbillede-2017-07-17-kl-21-08-24 Et år er gået. Et år, hvor jeg har skrevet alle mulige andre ting end tekster, som har været tankestregerne værd. Måske jeg lige skulle glide ordentligt ind i voksenlivet på Frederiksberg? Det har været en kæmpe omvæltning for mig at flytte hjemmefra, studere på fuldtid, arbejde på fuld skrue og tænke i kreative baner uden at få serveret aftensmad og rent vasketøj hver dag – forkælet har jeg uden tvivl været. Voksenkabalen tager åbenbart ikke kun en eftermiddag og en god kop kaffe at få til at gå op, men det gør nu heller ikke noget. Desuden synes, jeg at ordet ”voksen” stadig forekommer mig utrolig voldsomt og tangerende til gråhåret. Så hellere være en ansvarsfuld ung madame lidt endnu.

Jeg har savnet at skrive – savnet at blive kaldt Tankestreg ude i byen. Det er faktisk rigtig fedt at være blogger. Fedt fordi, at man selv får lov til at fordybe sig i noget, som har gået én på eller blot noget, som man bare gerne vil dele med resten af verden.

Og hvad kan vi så forvente af dig Isa-tankestreg? I kan forvente indlæg, der handler om, hvad der rør sig inde i mit hoved i forskellige situationer. Jeg vil skrive hverdagsindlæg, som giver stof til eftertanke, og som er et sundt afbræk fra dit akademiske pensum, Børsen, Politikken, Wendy eller, hvad du ellers kan finde på at læse. Jeg skriver om livet som kvinde i 20’erne. Det betyder selvfølgelig ikke, at mænd skal slette deres browser og panikke, hvis de har besøgt min blog. De mænd jeg kender godt plejer også at have holdninger til mit skriveri og tankespind. Og måske mænd kan blive lidt klogere på kvind-tolismen herinde?

skaermbillede-2017-07-17-kl-22-15-16 Jeg vil beskrive mig selv som en kvinde, der elsker at være kvinde. Jeg er sådan en kvinde, der kunne gå med kjole og hat hver dag.

Udover at leve efter skemaer og en skrivekalender på størrelsen med den atlas-bog, som man fik udleveret i 8.klasse, så er jeg utrolig impulsiv. Har jeg lyst til at male, så flyver jeg ned og køber et lærred. Er jeg sulten, så tager jeg ud og spiser. Vil jeg i byen, så tager jeg i byen. Vil jeg hjem, så tager jeg hjem. Jeg gør altid de ting, som jeg får mest glæde ud af. Og efter en sen arbejdsdag skal man aldrig undervudere sit eget selskab nede på Beau Marché. Jeg finder altid nogen at tale med.

Politik, kunst og økonomi har det seneste år også fyldt min venstre hjernehalvdel enormt meget. Så det er helt sikkert også emner, som jeg vil berøre på godt og ondt. En boganmedelse ville jeg også godt kunne finde på at kaste efter jer. Jeg er en hård anmelder.

I skrivende stund befinder jeg mig på Promenade Des Anglais i Nice. Jeg har sommerferie. Dem, der følger mig på Instagram, har nok opdaget, at man kan blive ubehagelig selvoptaget, når man har fået lidt glød i kinderne, og der er rosé i glasset. Det skal der efter min mening også bare værer plads til. Dagene starter med Nutella i croissanten, og så kører det ellers bare derud af, om det så er Monaco eller Cannes, der er destinationen. Jeg kan findes i vandkanten med dykkerbriller i håret, på en hjørnecafé med Vouge i tasken eller på Baoli med resten af Nordsjælland syngende med på “I woke up in a new Bugatti”.

VELKOMMEN!

(Visited 13 times, 1 visits today)

Kommentarer

    • Tusind tak Johanne! Dejligt at have en gammel læser med igen 🙂 Velkommen tilbage til dig også. Jeg glæder mig meget til at komme igang.

  • Yaaaas, i’ve been waiting for this! Dejligt at høre fra dig igen Isa, og giv den endelig gas med lidt tungere indhold. Politik og kunst skræmmer i hvert fald ikke mig. God ferie. 🙂

    • Tak Amalie – skønt også at have dig med som læse igen!
      Dejligt at vide – jeg giver den gas! Stay tunned. KNUS

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *