Få en ny ringetone

….valget faldt på dette billede, da jeg lige umiddelbart synes, at der var lidt nytårs-tale-vibrationer over det! 

Min første dag i 2018 startede med en solid nr. 27 nede fra Tutto Bello. Alle tankerne om vægttab og om at blive politisk aktiv gjorde mig sulten. For fjerde år i træk er alt, hvad der kunne minde om kål og suppekur udskudt med fuld overlæg uden at rynke fortvivlet af mig selv i spejlet.

Jeg har lige set en video, hvor jeg selv er med på Instagram på min venindes profil, og jeg må bare sige… at jeg er tilfreds. Og det håber jeg er okay at melde ud i 2018. Jeg håber, at det vil blive mere naturligt at give sig selv et kompliment på vejen og vigtigst af alt tale højt om det. De der negative-briller nede fra Tiger, som halvdelen af Danmarksbefolkningen har iført sig, håber jeg bliver kørt på losseren med juletræet lige om lidt. Jeg håber, at 2018 bliver året, hvor folk melder en: “Jeg er hammer hot lige her” eller “Nej, nu tager jeg sgu de røde bukser på – de kan noget”. Jeg håber, at folk vil fortælle om, hvad de kan i stedet for, hvad de tvivler på.

Mit januar skal være fuld af eventyr og spontanitet. Jeg har nemlig stadig ferie fra studiet. Jeg rejser om en lille uges tid til Los Angeles, hvor jeg skal bo hos min veninde Natascha, som bor ved vandet i Malibu. Jeg glæder mig enormt meget. Hun er en passioneret ung kvinde, der følger hendes drømme og dyrker yoga. Natascha var i København i sidste uge, og jeg kan mærke, at vi kommer til at få det fantastisk sammen. Og så er jeg enormt taknemlig for at hun vil åbne hendes døre for mig.

Nytårsaften havde jeg simpelthen iført mig en buksedragt. Jeg er ellers normalt den første til at springe i en sort kjole. Til højre, Natascha fra LA til middag på The Market. 

Jeg vil sætte mig selv nogle konkrete mål for 2018, og jeg håber inderligt, at jeg i år kommer til at møde et eller flere mennesker, som kan lede mig endnu tættere på mig selv. Jeg oplever meget, at jeg lærer mig selv bedre at kende gennem andre mennesker, som jeg finder inspirerende og tænker anderledes, end jeg selv gør. Jeg tror, at det er godt at møde mennesker, som man kan se lidt op til.

Jeg satser på et 2018, hvor materialismen må sejle sin egen sø. Jeg vil selv bruge mere tid på at dygtiggøre mig inden for særlige områder. Jeg håber på at blive bedre til at sidde ned i længere tid og skrive uden at lade mig rive med af ting, der sker på telefonen, på gaden eller i mit eget sind

I år vil jeg klæde mig i flere farver, sige TAK noget mere og synge med på sange, som jeg alligevel ikke helt kender teksten på, bare fordi det er sjovt.

Til venstre Oprah Winfrey og jeg. Oprah havde lige været til ansigtsbehandling, og jeg var høj på Picasso efter et besøg på Moma. Her står vi så midt i en “dejligt-at-møde-dig-dans” på The Baccarat.

Glem din dårlige samvittighed fra sidste år, få en sjov ringetone og husk på, hvem der fylder dig med energi, når dagen er omme. Lad vær med at tal bag nogens ryg og vær klar på en diskussion med åbent sind og et smil. Gå altid efter at vinde og fortæl aldrig, når du har tabt.

2017 var jo året, hvor jeg helt tilfældigt mødte mit store idol Oprah Winfrey på The Baccarat Hotel i New York. Og hun siger noget klogt, som jeg stadig i år og altid vil minde mig selv om: ”Surrond yourself with people who are going to lift you higher”.

Og med de ord, rigtig godt nytår!

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Isa, det er Nina Pratt her. Jeg faldt over din blog her i dag og har læst flere sider. Du er dygtig til at skrive, det håber jeg, du ved! Dine ordspil, metaforer og sammenligninger fodrer en særlig del af hjernen, der trænger til noget forbudt og friturestegt! Så tak for det. Det er inspirerende. Bliv ved med det 🙂 Kh

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *